Ook u kunt bijdragen aan deze site. Tips, evenementen, zoekgeraakte of gevonden dieren kunt u binnenkort weer doorgeven. Graag mét foto.

Stuur uw documenten in Word formaat en foto’s in JPG formaat.

Bestuur :
Voorzitter  
Secretaris/penningmeester  
PR + Penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene leden Atie Labelle

Onderhoud website Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur heeft besloten de Vriendenclub van ‘t Zwervertje vanaf 16 juni 2011 onder te brengen in een officiële Stichting genaamd

Stichting Vriendenclub het Zwervertje

  • Het geld wat wordt gedoneerd en met verlotingen en dergelijke wordt opgehaald, is ten behoeve aan de dierennoodhulp in de regio.

  • U kunt zich binnenkort via een on-line formulier als donateur aanmelden.

  • De activiteiten van stichting Het Zwervertje bestaan uit het bieden van hulp, in welke vorm dan ook, aan zwerf- en afstandsdieren ter voorkoming van dier onwaardige situaties en commerciële uitbuiting. Wij zullen geen dieren laten lijden, maar geven ze een tweede of zelfs derde kans.

    Zoals wij altijd zeggen:  INSLAPEN DOE JE MAAR 1 KEER! 

  • Activiteiten kunt u bekijken via de evenementen kalender.

  • Donaties:
    Indien u onze afdeling wilt steunen u uw vrijblijvende donatie overmaken op bankrekeningnummer 135325250 t.n.v. Stichting Vriendenclub het Zwervertje.

  • Wij staan ingeschreven bij de KvK onder nr. : 52949540